Maanantai 14.8.2006

Aamuyöllä klo 0.07

Lähetin Tapiolan päätöksen allekirjoittajalle, siis Kaija Rättyälle sähköpostia, jossa perustellusti kiistin Tapiolan päätöksen syyllisyydestä.

Referaatti:
Aamuyöllä klo 0.08

Kaija Rättyän poissaoloa ilmaiseva automaattivastaus tuli minuuttia myöhemmin.

Referaatti:

Hetkinen ja halloo!!!

Kaija Rättyä on Tapiolan päätöksen torstaina 10.8.2006 allekirjoittanut henkilö (päätöksen sain postitse perjantaina 11.8.2006) ja...

...ensisijaisesti pyytää ottamaan häneen yhteyttä, jos kysyttävää - muttei vielä edellisenä torstaina, siis päätöksen allekirjoituspäivänä tiennyt olevansa poissa jo maanantaina 14.8.2006....

Palaa töihin taas 18.9.2006 - siis yli kuukauden kuluttua!!!

Ei voi olla totta, mutta kyllä vaan on - luukulta luukulle, mars!Aamuhämärissä klo 3.36

Niinpä tartuin kynääni ja lähetin emailia seuraaville:

Wiola Lausniemi, joka oli minulle sähköpostia lähettänyt, Juha Seppänen, Vahinko-Tapiolan toimitusjohtaja ja Simo Rinne, yksikönjohtaja, jonka vastauskirje ja uusi aiempaa muuttamaton päätös on allekirjoitettu 21.8.2006.

Referaatti:

(Tapiolaan lähettämäni liitteen voit ladata tästä .pdf -tiedostona)klo 9.34 A-katsastus

Ajoin toisella autollani A-katsastuksen Ivalon toimipaikalle ja hain takaisin ONJ-857 rekisterikilvet, jotka vaimoni oli sinne palauttanut 10.8.2006.

Koska virkailija oli jo kirjannut kilpien palautuksen ajoneuvohallinnon tietojärjestelmään, aiheutui niiden takaisinantamisesta 10,50 € kulut (kuitti).

Katsastusaika on 15.8.2006 kello 8.45. (Matkaa tuli taas Volkkarin mittariin 116 km lisää.)klo 9.50 (noin) Inarin nimismiespiiri

Kävin vaimoni kanssa Inarin nimismiespiirissä tarkoituksenani jättää tutkimuspyyntö peräänajon syyllisyyskysymyksen ratkaisemiseksi. Päivystävä poliisi ilmoitti jo poliisitutkinnan aloitetun ja nimikkeenä oli muistaakseni "liikenneturvallisuuden vaarantaminen".
Tutkinnan kohteet: peräänajajan ja peräänajetun toimet. Tutkintaan nimetty kaksi henkilöä.

Päivystävä poliisi ällistyi vakuutusyhtiö Tapiolan päätöstä poliisitutkinnan ollessa vielä kesken ja annoin Tapiolan päätöksestä valokopion tutkintaan liitettäväksi, sekä laatimani viiden sivun hahmotelman tutkintapyynnön aiheesta ja sitä tukevista perusteluista.
Sanoinkin hänelle, ettet ole ainoa ällikällä lyöty. Ja lisää ällistyneitä tulee varmasti, niin on huikeaa ollut tämä meno!


Minun EI siis tarvinnutkaan tehdä tutkintapyyntöä, koska poliisi oli aloittanut joi tutkinnan. Asiasta ei oltu vielä minua ehditty informoimaan (kesälomat tms. ?).© 2006-08 Hannu Mikkonen
Kaamasentie 815
99870 Inari